Tagrenovering udføres af vores tømrer i Mariager, 14 km. fra Hobro

Skal du have foretaget tagrenovation eller andet tagarbejde i Nordjylland?

Tagrenovering udføres i hele Nordjylland

Hos Tømrer og Bådebygger Finn Møller ApS har vi 25 års erfaring og speciale i  tagrenovering og nyetablering af tage. Vi har gennem tiden arbejdet en del med tagkonstruktion omkring Hobro og det øvrige Nordjylland.

Hos os kan du være sikker på, at der lægges stor vægt på godt håndværk og respekt for traditionelle teknikker og metoder. Samtidig er vi gode til at komme med moderne og anderledes løsninger pga. vores arbejde som bådebyggere.

Vi uddanner omkring fire lærlinge om året, og vi kan hjælpe med både store og små opgaver.

Tagrenovation og totalløsninger

Vi starter altid vores arbejde med at komme ud til jer for at få en snak om jeres tagrenovering og jeres forventninger. Herefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud.

Vi laver altid totalløsninger. Det betyder, at når vi er færdig med opgaven, er der ikke noget, der mangler at blive lavet. Det gælder også, hvis der dukker andet op i forbindelse med arbejdet, der er nødt til at blive håndteret undervejs.

Vi tager selv stilladser og alt nødvendigt grej med, og vi løser hele opgaven selv – du skal ikke selv have fat i flere forskellige firmaer.

Renovation og ny tagkonstruktion

Vi laver både nyetablering af tag i forbindelse med nybyggeri, samt tagrenovering og tagkonstruktion. Vores team kan lave det meste indenfor tagkonstruktion, hvis du f.eks. gerne vil ændre i konstruktionen og tilføje nye kviste eller ekstra vinduer.

Der er meget få tage, vi ikke kan hjælpe med, men så kan vi altid hjælpe dig videre. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Du er altid sikret vores arbejde, via  vores medlemskab af Dansk Byggaranti.Læs om vores garanti her.

Har du spørgsmål?

Har du en tagrenovering eller andet tagarbejde, vi skal kigge på? Er der noget, du er i tvivl om? Vi tilbyder også rådgivning og vejledning i forbindelse med tagrenovationer og nyetablering af tag.

Kontakt os allerede i dag på enten telefon: (+45) 98 54 14 96 eller mail: info@finn-moller.dk. Vi kommer ud til dig uanset hvor i Nordjylland, du befinder dig, og har især mange kunder omkring, Hobro, Hadsund og Mariager.

Tagrenovering for Lejerbo i Hadsund nær Hobro