Glarmester

Vores snedkere og glarmester kan rykke hurtigt ud ved akutte skader og indbrud.

Glarmester fra Mariager – 20 min fra Hobro og Hadsund

Søger du en glarmester nær Hobro eller Hadsund? Vi har hos Finn Møller Tømrer og Bådebygger vores egen dygtige glarmester i firmaet, som har mange års erfaring med glarmesteropgaver. Derudover råder vi over et tilhørende snedkerværksted til både konstruktion og reparation af vinduesrammer m.m.

Kompetencerne spænder bredt og vi arbejder blandt andet med:

  • Udskiftning af vinduesglas.
  • Udskiftning af termoruder.
  • 2 eller 3 lags lavenergitermoruder med varm kant.
  • Udskiftning af glas i udestuer og ovenlys vinduer.
  • Reparation af vinduer og dørkarme efter indbrud.
  • Nye vinduer og døre, kan specialfremstilles eller tilpasses efter mål på eget snedkeri, eller indkøbes fra døre- og vinduesproducenter, til fornuftige priser.

Uanset opgaven går vores glarmester til arbejdet med rettidig omhu, og vi forlader ikke stedet, før vi har leveret et stykke arbejde vi kan stå inde for. Du kan derfor trygt vælge os som glarmester til din opgave.

Kvalitet og integritet

Vi udskifter glas i:

  • Døre
  • Vinduer
  • Butiksfacader
  • Højden, hvor andre ikke udfører arbejdet

Og så går vi op i at kunne aflevere et stykke kvalitetsarbejde. Vores kunder skal kunne stole på os, og at vi lever op til deres krav og forventninger til deres glarmester. Derfor er vi medlem af Dansk Byggaranti, som er din sikkerhed for at vores arbejde er udført efter reglementet. Læs om vores garanti her.

God kommunikation og rådgivning

Hos os kan du derfor være sikker på, at din glarmester vægter den personlige kommunikation højt og kommer altid ud til jer, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud og evt. går i gang med opgaven. Sådan mener vi, at vi sikrer et godt og veludført stykke arbejde, som I med sikkerhed bliver glade for.

Har I nogle specielle ønsker til vores glarmesterarbejde, kommer vi gerne med både råd og vejledning samt forslag til løsninger til den specifikke opgave.

Skadesservice

Vores snedkere har mulighed for at rykke ud med kort varsel og udbedre skader fra uheld, indbrud eller andet. Punkterede eller smadrede vinduer giver et kritisk varmeudslip, og der kan derfor være god økonomi i at få skaden repareret med det samme. Med snedkerværkstedet har vi desuden mulighed for at fremstille beskadigede dele på ny, så det ikke er nødvendigt at udskifte alle elementer.

Kontakt din lokale glarmester

Har du behov for en glarmester i Mariager, Hobro, Hadsund eller omegn? Så står vi altid klar med et uforpligtende tilbud og besvarer glædeligt spørgsmål på telefon 98 54 14 96. Vores glarmester har base i Mariager, men arbejder i områderne omkring Hobro, Hadsund og omegn.

Glarmester nær Hobro og Hadsund