Snedkerværkstedet

Det er ikke kun nybyggeri, der foregår på værkstedet.

I træets verden – Snedker værksted i Mariager

Hos Tømrer og Bådebygger Finn Møller ApS er arbejdet med træ en mangeårig tradition. Når man træder ind på værkstedet, med trægulvet under ens fødder, trænger duften af træ klart igennem. Værkstedet virker øde og levende på samme tid.

Rundt om står Snedkerværkstedets mange specialmaskiner, der først kommer til live, når dygtige håndværkerhænder går i gang med at forme det rå træ til døre, vinduer eller andre træ konstruktioner.

Unikke bygninger

Det er ikke kun nybyggeri, der foregår på værkstedet. Mange bevaringsværdige bygninger skal have speciallavede døre og vinduer, der skal være en tro kopi af de originale. Opmåling og udvælgelse af træet går forud for den egentlige arbejdsproces.

Tegning og skabeloner skaber planen for snedkerarbejdets gennemførelse. Opgaven igangsættes, og ved hjælp af mange specialværktøjer og maskiner skaber håndværkeren en unik ny bygningsdel.

Specielle opgaver

Blandt de mere specielle opgaver vi har lavet gennem tiden på snedkerværkstedet, er eks. en prædikestol og andet inventar til kirker, både og bygningsværker med fredning mv.

Spørg gerne om vi kan lave dit specielle ønske og vi vil give en faglig vurdering og kan ofte fremstille det, fra råtræ.

Vi er nogle af de få, som laver specialfremstillede døre, vinduer og inventar, til de gamle fredede bygninger.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se vores billeder af vores snedkerarbejde nedenfor