Garanti

Hos Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS er vi meget kvalitetsbevidste.

Vi er medlem af BYG GARANTI

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG`s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

  • En – eller to-familieboliger.
  • Forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig.
  • Sommerhuse.
  • Privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • Lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Det er BYG, Byggeriets arbejdsgivere, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Kvalitet

Hos Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS er vi meget kvalitetsbeviste og gør alt hvad vi kan for at du skal blive tilfreds med det håndværk vi udfører.

Det er dig, og dit byggeri, som er det vigtigste for os. Vi bruger IKONTROL, digital kvalitetssikring, når projekterne kræver det og vi vil gerne være med til at højne standarden for byggeri i Danmark.

Derfor sikrer vi dokumentation for, at grundlaget for byggeprocessen er iorden. Hvis du har spørgsmål om dit byggeri før, under eller efter, er vi altid klar til at tale med dig.