Om firmaet

Vi har mange års erfaring med både store og små projekter.

Profil

Vores knap 20 dygtige medarbejdere, udfører arbejder i et tæt samarbejde med kunderne og hinanden.

Vi tilbyder alt tømrerarbejde, såsom nybyggeri, reparationer, eftersyn og udskiftning af vinduer, døre og tag. Tilbygninger samt specialopgaver udføres med respekt for gamle håndværkertraditioner. Har du brug for en håndværksmæssig vurdering eller et tilbud på din næste tømreropgave er du velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud fra Tømrer & Bådebygger Finn Møller. Vi har mange års erfaring i at samarbejde på både store og små projekter. STORT OG SMÅT, ALT BLIR GODT!

Med vores 7 servicebiler med moderne værktøj, har vi gode muligheder for at udføre mange opgaver på stedet. Når der skal laves mere specielt snedkerarbejde, kan vi trække på vores store snedkerværksted, med mange maskiner, hvormed vi kan løse de fleste opgaver. Vi har tilmed teleskoplæssere, mandskabsvogne, materialecontainer, saxlifte og masser af stillads. Derudover har vi andre køretøjer til mindre transportopgaver.

I 2007 gik vi ind i produktion af kvistvinduer for stråtage. Vi har fået maskinsnedkeri til fremstilling af døre, vinduer og mange andre specialopgaver. Vi nedtrappede produktionen i løbet af 2015, for at afvikle det helt i 2016. Dermed kan vi bedre koncentrere os om det vigtigste, som er vores lokale kunder og entrepriseopgaver.

Tømrermester Finn Møller startede i år 2000 tømrerfirmaet Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS i Mariager.

Finn Møller: Din lokale tømrer i Hobro, Mariagerfjord, Mariager og Hadsund

Hos Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for håndværkerbranchen.

Hvilket kan mærkes på både vores faglige kompetencer og effektiviteten i vores arbejde.

Vi brænder for vores fag og for vores kunder, og derfor engagerer vi os altid 100 % i enhver opgave – uanset omfanget.

På den måde er du som kunde sikker på at stå tilbage med et resultat, der lever op til dine forventninger og som er udført grundigt og professionelt.

Vi udfører alle former for opgaver inden for tømrerfaget, såsom nybyggeri, tilbygning, reparation og renovering af fredede bygningsværker, som den gamle købstad Mariager, nyder godt af. Med vores erfarne bådebyggere, kan vi også lave mere specielle opgaver og vores værkstedssnedkere er gode til at underbygge mange af vores opgaver. Tagarbejde, vinduer, døre, gulve, lofter og beklædning er nogle af vores helt store spidskompetencer.

Sammen med vores erfaring med bådebyggeri og bindingsværk, som ofte er reparation og vedligeholdelse, giver det en særlig dynamik i virksomheden og giver os et godt grundlag for at bruge mange gamle håndværkstraditioner i vores byggeprojekter. Vi laver også meget gerne fagentrepriser og hovedentrepriser til både private og erhverv og enkelte gange byder vi også ind på mindre totalentrepriser, som vores dygtige byggeledere følger tæt, hele vejen. Nogle gange udlejes også gerne mandskab med evt. minigraver, teleskoplæsser, maskintrailer, saxlifte eller andet, da vi har lidt forskelligt materiel at byde ind med.

Vi har selvfølgelig også en del servicebiler og mandskabsvogne, som også udlejes, når de ikke indgår i et af vores igangværende projekter.

Som erfaren tømrervirksomhed kender vi vigtigheden i at have en lokal tømrer, man kan stole på, og dette sætter vi en ære i at leve op til. Vi har derfor altid haft stor fokus på det lokale, hvorfor vi også har valgt at engagere os i følgende 3 byer, hvor vi allerede har lavet flere projekter.

Hobro

I Hobro er vi i øjeblikket i gang med et stort projekt; nemlig Hobro Friplejehjem, som lige nu er ved at blive bygget op helt fra bunden. Plejehjemmet kommer til at have form som en stor firkant med en tagterrasse i midten, som beboerne kan få stor glæde af. I Hobro har vi lavet en del nybyg samt opgaver for Hobro Boligforening og private boliger. Desuden har vi stået for opbygningen af Maritimt Kulturcenter i Mariagerfjord.

Mariager

I Mariager har vi mange faste, lokale kunder, som vi udfører mange forskellige opgaver for. Det er især mindre serviceopgaver, så som et utæt tag, et trækkende vindue eller en dør, der binder, som vi møder hos vores faste kunder. Men gennem tiden har vi i Mariager også foretaget større opgaver, såsom tagskift og nybyggeri. Seneste større opgave, var en administrationsbygning på Mariager Høj- og Efterskole. Vi oplever, at vores faste kunder er glade for at have en lokal fagmand, som de kan stole på og kender, og vi sætter en ære i at leve op til vores kunders forventninger.

Hadsund

I Hadsund har vi netop færdiggjort et større byggeprojekt på et hjælpemiddeldepot for Mariagerfjord Kommune, der sørger for opbevaring, udlån, reparationer og vedligeholdelse af hjælpemidler, såsom senge, kørestole, stativer og lignende.

Desuden tilbyder vi at gå ombord på både, som ligger i havnen, hvor vi kan foretage større og mindre reparationer og byggeopgaver på træbåde. Aptering har vi nogle gange bygget op fra bunden af, efter kundernes egne ønsker. Enkelte gange har vi haft en båd på vores værksted, til større renoveringsopgaver hen over vinteren. Vi kan rigtig godt lide træskibe.

Udover vores byggepladser i Mariagerfjord, har vi i øjeblikket 2 byggepladser i Aalborg og skal til at starte en byggeplads op i Skødstrup, hvor vi skal bygge en lidt speciel villa. Vi har også flere gange haft gode projekter i Randers og omegn, både for private, boligforeninger og produktionsvirksomheder, med rigtig gode resultater. Da vi kun har 20 minutters kørsel til Randers, giver det god mening for os at byde ind på projekter i området.