Vores mere end 20 dygtige medarbejdere, udfører arbejder i et tæt samarbejde med kunderne og hinanden.

Vi tilbyder alt tømrerarbejde, såsom nybyggeri, reparationer, eftersyn og udskiftning af vinduer, døre og tag. Tilbygninger samt specialopgaver udføres med respekt for gamle håndværkertraditioner. Har du brug for en håndværksmæssig vurdering eller et tilbud på din næste tømreropgave er du velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud fra Tømrer & Bådebygger Finn Møller. Vi har mange års erfaring i at samarbejde på både store og små projekter. STORT OG SMÅT, ALT BLIR GODT!

Med vores 7 servicebiler med moderne værktøj, har vi gode muligheder for at udføre mange opgaver på stedet. Når der skal laves mere specielt snedkerarbejde, kan vi trække på vores store snedkerværksted, med mange maskiner, hvormed vi kan løse de fleste opgaver. Vi har tilmed teleskoblæssere, mandskabsvogne, materialecontainer, saxlifte og masser af stillads. Derudover har vi andre køretøjer til mindre transportopgaver.

 

I 2007 gik vi ind i produktion af kvistvinduer for stråtage. Vi har fået maskinsnedkeri til fremstilling af døre, vinduer og mange andre specialopgaver. Vi nedtrappede produktionen i løbet af 2015, for at afvikle det helt i 2016. Dermed kan vi bedre koncentrere os om det vigtigste, som er vores lokale kunder og entrepriseopgaver.

Tømrermester Finn Møller startede i år 2000 tømrerfirmaet Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS i Mariager.

Lidt eksempler, se flere under referencer: